Eleine Konsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Eleine Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Eleine Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eleine Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Eleine Konsult Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-09-22. Men sedan 1989-01-01 så har Eleine Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sångarv. 11, 804 25, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eleine Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Gävle arbetar för att företag som Eleine Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eleine Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation, montering, service, konsultationer och utveckling av el och datautrustingar. Vidare skall bolaget bedriva avel och uppfödning av hästar, hästsport, redovisnings- och administrationstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eleine Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Kaj Hans Göran -Larsson, Ulf Torbjörn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eleine Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Kaj Hans Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulf Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Maj Britt Elvira som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eleine Konsult Aktiebolag är 556367-9306.