Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556366-2120.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-618700 alternativt besöka eller skicka post till Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag på följande adress Karlav. 21, 802 67, Gävle.

Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Barbro Lennström Beauty Training Centre Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Asenius, Carl Olof Sören Oscar som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skönhetsvård och utbildning av kosmetologer samt idka försäljning av kosmetika ävensom idka därmed förenlig verksamhet.