Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1989-06-12 så har Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sandmog. 4, 806 46, Gävle. Vi ni istället prata med Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva marknadsföring och sälja reklamartiklar, äga fastigheter och bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Axner, Nils-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Axner, Berit Lolita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Nils Axner Marknadsförings Aktiebolag har 556363-4590 som sitt organisationsnummer.