Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsteknisk konsulterande verksamhet såsom konstruktionshandlingar, utredningar, byggledning, kontrollbesiktningar, utbildning, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1989-06-16 så skapades Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556363-1984 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-188810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hemlin, Hans Göran -Skåtar, Leif Torsten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggkonstruktören i Gävle Aktiebolag är Skåtar, Leif Torsten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hemlin, Hans Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemlin, Annika Carina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Skåtar, Kaija Helena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.