FWME Multimedia AB

Gävleborgs län

Information

FWME Multimedia AB är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som FWME Multimedia AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FWME Multimedia AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

FWME Multimedia AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-05-25. Men sedan 1991-01-01 så har FWME Multimedia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drottningg. 25, 803 11, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FWME Multimedia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-125500.

Gävle arbetar för att bolag som FWME Multimedia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FWME Multimedia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall förvärva och förvalta fast och lös egendom, samt utföra management konsultuppdrag i form av ledningsstöd och organisationsutveckling jämte försäljning av data- och kommunikationsutrustning och programvara och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FWME Multimedia AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FWME Multimedia AB och det är följande personer, Westerberg, John Felix Tobias som är född 1976 och har titeln VD, Westerberg, John Felix Tobias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Magnus Emanuel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Löfgren Andersson, Linda Maria som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.Aktiv Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för FWME Multimedia AB är 556360-0369.