Ila Städ- och Fastighetsservice AB

Gävleborgs län

Information

Ila Städ- och Fastighetsservice AB är ett företag som finns i Gävle. I Ila Städ- och Fastighetsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backhouse, Per Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, John Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulla Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ila Städ- och Fastighetsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ila Städ- och Fastighetsservice AB på telefon 026-101000.

Bolaget skall bedriva fastighetsservice, fastighetsreparationer, trädgårdsskötsel, vvs-service, el-service, byggarbeten, måleriarbeten och lokalvård samt äga och förvalta fastigheter.

Idag är Ila Städ- och Fastighetsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ila Städ- och Fastighetsservice AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ila Städ- och Fastighetsservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ila Städ- och Fastighetsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ila Städ- och Fastighetsservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ila Städ- och Fastighetsservice AB har 556358-3755 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.