Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556357-2733 är organisationsnummer för bolaget Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag finns i.

Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-11 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-612666 eller genom brev på följande adress:
V. Ringv. 37, 802 67, Gävle

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, ekonomisk rådgivning, datakonsultationer, redovisning, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gästrike Revision och Ekonomisk Rådgivning Aktiebolag och det är Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,