Kylproduktion SSW AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Kylproduktion SSW AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Kylproduktion SSW AB är ett av dem. Statusen för Kylproduktion SSW AB är att Bolaget är aktivt.

Kylproduktion SSW AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-05. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kylproduktion SSW AB ska trivas.

Kylproduktion SSW AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra installation och service av klimatkyla, kommersiell livsmedelskylning, processkylning för industri och datorer, värmepumpar, befuktning och storköksutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kylproduktion SSW AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Kylproduktion SSW AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Kylproduktion SSW AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-107820.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Hans Harry -Lundgren, Björn Tomas -Nilsson, Thora Susanne.

De som är på något sätt har med Kylproduktion SSW AB är Lundgren, Björn Tomas som är född 1959 och har titeln VD, Lundgren, Björn Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Hans Harry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holm, Dan Göte Gustav som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövqvist, Hans Olov Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Thora Susanne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotBolin, Lars Roger som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hansson, Sten Yngve som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hellmer, Hans Olof som är född 1954 och har titeln SuppleantOlsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Kylproduktion SSW AB har 556356-4201 som sitt organisationsnummer.