Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556353-8502 är organisationsnummer för verksamheten Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag finns i.

Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-08 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-661500 eller genom brev på följande adress:
S. Skeppsbron 4, 802 80, Gävle

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom teater- och belysningsteknik samt försäljning och tillverkning av ljus- anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusdesign Stefan Wiktorsson Aktiebolag och det är Viktorsson, Sven Stefan som är född 1954 och har titeln VD, Viktorsson, Sven Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kers, Christina Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ljungkrantz, Thomas Ingemar som är född 1968 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,