Lottagården Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lottagården Aktiebolag är ett bolag som finns i Gävle. I Lottagården Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Kristina Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lottagården Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lottagården Aktiebolag på telefon 026-132580.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, maskinkonsultationer, uthyrning av lokaler och arbetsmaskiner och administrativa tjänster samt därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Lottagården Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lottagården Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lottagården Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lottagården Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lottagården Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lottagården Aktiebolag har 556353-8155 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.