MA Europe AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och MA Europe AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och MA Europe AB är ett av dem. Statusen för MA Europe AB är att Bolaget är aktivt.

MA Europe AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-17. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där företaget finns i jobbar för att företag som MA Europe AB ska trivas.

MA Europe AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska vara att idka konsultverksamhet inom reklam och fjällanläggningar, bedriva mediaförsäljning, idka handel med värdepapper samt förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MA Europe AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är MA Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med MA Europe AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-197300.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MA Europe AB är .

MA Europe AB har 556348-3261 som sitt organisationsnummer.