Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556344-3448 är organisationsnummer för företaget Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag finns i.

Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jämtberg, Per-Olof Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-140080 eller genom brev på följande adress:
Skolgången 6, 802 57, Gävle

Bolaget skall bedriva entreprenadrörelse och försäljning inom byggnads- och byggmaterialbranschen samt driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cederlöfs Plattsättning Aktiebolag och det är Pettersson, Nils Anders som är född 1965 och har titeln VD, Pettersson, Nils Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jämtberg, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Seitola, Jukka-Pekka som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Bengt Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln RevisorLindberg, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,