Gävle Persienn & Markis Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Gävle Persienn & Markis Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Gävle Persienn & Markis Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gävle Persienn & Markis Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gävle Persienn & Markis Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gävle Persienn & Markis Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gävle Persienn & Markis Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brynäsg. 24, 802 84, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-106630.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gävle Persienn & Markis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gävle Persienn & Markis Aktiebolag har idag 556343-9644 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gävle Persienn & Markis Aktiebolag

Bolaget skall bedriva persienn- och markistillverkning samt försäljning och reparation i anslutning härtill, brödbakning samt därmed sammanhängande verksamhet.

I Gävle Persienn & Markis Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kjell Göran Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Erik Göran som är född 1931 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .