Sturnus Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556343-5105 är organisationsnummer för företaget Sturnus Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sturnus Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Sturnus Bygg Aktiebolag finns i.

Sturnus Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-10 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sturnus Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Sturnus Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sturnus Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jansson, Holger -Jansson, Kristina Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Sturnus Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-132580 eller genom brev på följande adress:
Hemvärnsv. 4, 818 31, Valbo

Bolaget skall upphandla byggnadsentreprenader, utföra industri- montage, bedriva handel med byggnadsvaror, bedriva uthyrningsverksamhet och konsultation inom bygg- och maskinteknik samt bedriva därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sturnus Bygg Aktiebolag och det är Jansson, Holger som är född 1951 och har titeln VD, Jansson, Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Kristina Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,