Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-22 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1988-01-11 så har Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Västra v. 52, 803 24, Gävle. Vi ni istället prata med Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag så kan ni göra det på 026-4560104.

Bolaget ska bedriva försäkringsförmedling, utbildnings- och konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring, telemarketing, bygga upp databaser med marknadsinformation av olika slag, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, bedriva verksamhet med uthyrning av fritidsbåtar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kronebratt, Rolf Tommy som är född 1960 och har titeln VD, Kronebratt, Rolf Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Marknadsförarna Telemarketing i Gävle Aktiebolag har 556315-8723 som sitt organisationsnummer.