Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag är ett företag som finns i Gävle. I Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norelius, Nils Olof som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Norelius, Olof Urban som är född 1958 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag på telefon 0297-10012.

Bolaget skall utföra skogsavverkning med egna maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bergby Skogsentreprenader Aktiebolag har 556308-0877 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.