Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1987-08-07 så skapades Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556303-3512 är organisationsnummret för företaget som finns i Gävle.

Just nu är Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-168405 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Lars-Olof Yngve

Följande personer är på något sätt aktiva inom Excellent Förvaltning i Gävle Aktiebolag är Johansson, Lars-Olof Yngve som är född 1943 och har titeln VD, Johansson, Lars-Olof Yngve som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Per Ove som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Franck, Bo Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.