Forsbacka Eltjänst Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Forsbacka Eltjänst Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Forsbacka Eltjänst Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Forsbacka Eltjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Forsbacka Eltjänst Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Forsbacka Eltjänst Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Forsbacka Eltjänst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 41, 818 41, Forsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-30066.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Forsbacka Eltjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Forsbacka Eltjänst Aktiebolag har idag 556290-2170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Forsbacka Eltjänst Aktiebolag

Bolaget skall utföra reparationer och installationer inom el och VVS, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Forsbacka Eltjänst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hemström, Dan Stefan som är född 1956 och har titeln VD, Hemström, Dan Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemström, Kaj Sigfrid som är född 1945 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .