Edén Data Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Edén Data Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Edén Data Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edén Data Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Edén Data Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Edén Data Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Edén Data Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gränsstigen 4, 805 95, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-660550.

Gävle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Edén Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Edén Data Aktiebolag har idag 556287-9733 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Edén Data Aktiebolag

Bolaget skall driva konsultation inom dataområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Edén Data Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edén, Bo Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Edén, Clara Annelie Carlsdotter som är född 1948 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .