Valbo Glas Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Valbo Glas Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Valbo Glas Aktiebolag finns. I Gävle så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Valbo Glas Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Valbo Glas Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Valbo Glas Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Valbo Glas Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nybo 2, 818 31, Valbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-130177.

Gävle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Valbo Glas Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Valbo Glas Aktiebolag har idag 556283-4399 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Valbo Glas Aktiebolag

Bolaget skall bedriva glasmästeri.

I Valbo Glas Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kimmo Kristofer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Malin Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .