TBK:s Närköp Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

TBK:s Närköp Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som TBK:s Närköp Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TBK:s Närköp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

TBK:s Närköp Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1986-06-16. Men sedan 1986-01-01 så har TBK:s Närköp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kokstensv. 43, 804 33, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TBK:s Närköp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-186464.

Gävle arbetar för att företag som TBK:s Närköp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TBK:s Närköp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva försäljning av livsmedel, konfektyr och därmed liknande verksamhet samt att vara ombud för tipstjänst, penninglotteriet med flera.

Firmatecknare för TBK:s Närköp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TBK:s Närköp Aktiebolag och det är följande personer, Blomqvist, Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Karin Ulrika som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TBK:s Närköp Aktiebolag är 556279-7422.