Gävle Elprojektering Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Gävle Elprojektering Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gävle Elprojektering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gävle Elprojektering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gävle Elprojektering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gävle Elprojektering Aktiebolag ska trivas.

Gävle Elprojektering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elplanering och besiktning av anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gävle Elprojektering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Gävle Elprojektering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Gävle Elprojektering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-612019.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gävle Elprojektering Aktiebolag är Hemström, John Mats som är född 1952 och har titeln VD, Hemström, John Mats som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemström, Signe Helena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Gävle Elprojektering Aktiebolag har 556271-4138 som sitt organisationsnummer.