GDG-fastigheten AB

Gävleborgs län

Information

556264-3725 är organisationsnummer för verksamheten GDG-fastigheten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GDG-fastigheten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som GDG-fastigheten AB finns i.

GDG-fastigheten AB har varit registrerat sedan 1985-09-12 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GDG-fastigheten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

GDG-fastigheten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GDG-fastigheten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GDG-fastigheten AB så kan ni göra det på telefon genom 026-511180 eller genom brev på följande adress:
Norra g. 1, 803 21, Gävle

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GDG-fastigheten AB och det är Södergren, Hans Morgan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Katarina Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,