Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB. Det finns flera verksamheter som liknar Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1985-02-11 så har Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sanderängsg. 5, 811 34, Sandviken. Vi ni istället prata med Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB så kan ni göra det på 026-272680.

Bolaget skall bedriva taxi- och bussverksamhet, utföra person- och varutransporter, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundström, Gunnar Lars Sixten som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Ina Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lundström i Sandviken Buss och Taxi AB har 556255-7321 som sitt organisationsnummer.