Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag är ett företag som finns i Gävle. I Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjökvist, Gunhild Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Gunhild Sand som är född 1922 och har titeln Suppleant, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag på telefon 026-124605.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leg Tandläkare Maria Sjökvist Aktiebolag har 556253-0682 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.