Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-14. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag ska trivas.

Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-09-04. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra marknadsförings och bokföringsuppdrag samt vara konsult i ekonomiska frågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-600890.

Firman tecknas var för sig av -Olsson, Eva Christina -Olsson, Mats Olov.

De som är på något sätt har med Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag är Olsson, Mats Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Marknadsekonomi i Gävle Aktiebolag har 556227-7086 som sitt organisationsnummer.