Restaurant Skattkammaren Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Restaurant Skattkammaren Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Restaurant Skattkammaren Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Restaurant Skattkammaren Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Restaurant Skattkammaren Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-02-01. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Restaurant Skattkammaren Aktiebolag ska trivas.

I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva matservering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurant Skattkammaren Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Restaurant Skattkammaren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Restaurant Skattkammaren Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-197139.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Restaurant Skattkammaren Aktiebolag är Otterclou, Thomas Stig som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Otterclou, Ingrid Kjerstin som är född 1931 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Restaurant Skattkammaren Aktiebolag har 556224-7659 som sitt organisationsnummer.