Fiskelaget KW Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Fiskelaget KW Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Fiskelaget KW Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Fiskelaget KW Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556219-9157.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0297-31054 alternativt besöka eller skicka post till Fiskelaget KW Aktiebolag på följande adress Gåsholmav. 163, 817 94, Axmar.

Fiskelaget KW Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Fiskelaget KW Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Wilund, Ebba Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fiske och sjöfart, förvaltning och skötsel av fastigheter och hamnanläggningar och övrigt därmed tillhörig verksamhet, samt bedriva handel och förvaltning av värdepapper.