I Skinn i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Skinn i Gävle Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som I Skinn i Gävle Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I Skinn i Gävle Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

I Skinn i Gävle Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1982-02-11. Men sedan 1982-01-01 så har I Skinn i Gävle Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tredje Tvärg. 3, 802 84, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I Skinn i Gävle Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-109315.

Gävle arbetar för att bolag som I Skinn i Gävle Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I Skinn i Gävle Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva design, tillverkning och försäljning av kläder och andra varor i skinn och naturmaterial för privat konsumtion. Försäljning ska även ske till och genom åter- försäljare. Därtill ska bolaget utföra konsulttjänster för buss och resebyråbranschen. Bolaget skall även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I Skinn i Gävle Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I Skinn i Gävle Aktiebolag och det är följande personer, Brunsvick, Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Sven Christer som är född 1943 och har titeln Suppleant, Berling, Bengt Sune som är född 1935 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I Skinn i Gävle Aktiebolag är 556215-2404.