Midendals El Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Midendals El Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Midendals El Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Midendals El Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Midendals El Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Midendals El Aktiebolag ska trivas.

Midendals El Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Gävle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationer inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Midendals El Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Midendals El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Midendals El Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-132313.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Midendals El Aktiebolag är Midendal, Henrik Jalo Johani som är född 1951 och har titeln VD, Midendal, Henrik Jalo Johani som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Faxlin, Matti Toivo som är född 1936 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Midendals El Aktiebolag har 556208-1454 som sitt organisationsnummer.