S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556194-9545 är organisationsnummer för bolaget S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag finns i.

S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1977-04-21 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lodén, Stig Benny -Lodén, Stig Erland

Vill ni komma i kontakt med S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-194472 eller genom brev på följande adress:
Björnbov. 2, 804 27, Gävle

Bolaget skall utföra idustrimontage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S.E. Lodéns Industrimontage Aktiebolag och det är Lodén, Stig Erland som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lodén, Stig Benny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lodén, Karin Lena Marie som är född 1937 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,