Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556177-4372.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-621830 alternativt besöka eller skicka post till Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag på följande adress Apelg. 10, 802 57, Gävle.

Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Låstjänst Alarm i Gävle Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Holmgren, Anders Micael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Holmgren, Maria Ulrica som är född 1968 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljnings- och serviceverksamhet inom låsbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.