Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

556116-2073 är organisationsnummer för företaget Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB finns i.

Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB har varit registrerat sedan 1968-04-02 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 026-123838 eller genom brev på följande adress:
N. Slottsg. 7, 803 20, Gävle

Bolaget skall bedriva försäljningsverksamhet inom media, telecom samt hälsoindustrin såväl inom som utanför EU, e-handel och grossistverksamhet med djurtillbehör, samt handel med begagnade bilar, därtill äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicklas Larsson försäljning i Sverige AB och det är Larsson, Claes Nicklas som är född 1971 och har titeln VD, Larsson, Claes Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Greta Viktoria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,