Autovation AB

Gävleborgs län

Information

556109-6057 är organisationsnummer för bolaget Autovation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Autovation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Autovation AB finns i.

Autovation AB har varit registrerat sedan 1967-04-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Autovation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

Autovation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Autovation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Autovation AB så kan ni göra det på telefon genom 026-141660 eller genom brev på följande adress:
Strömsbrov. 22, 803 09, Gävle

Bolaget skall bedriva handel med fordon och tillbehör, service- och reparationer av fordon och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Autovation AB och det är Fredberg, Anders George som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Källman, Per Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,