Unro Dispensersystem Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Unro Dispensersystem Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gävle här finns det många olika Aktiebolag. Unro Dispensersystem Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Gävle jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Unro Dispensersystem Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556104-1871.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-99730 alternativt besöka eller skicka post till Unro Dispensersystem Aktiebolag på följande adress Bönav. 247, 805 95, Gävle.

Unro Dispensersystem Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Unro Dispensersystem Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundbäck, Karin Annika som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förpacknings- och försäljningsverksamhet av portioneringsanordningar för flytande produkter samt tillbehör och kringutrustning till desamma samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdeppaper och fastigheter.