Norfas i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Norfas i Gävle AB är ett företag som finns i Gävle. I Norfas i Gävle AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Camuz, Nurettin som är född 1956 och har titeln VD, Camuz, Nurettin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Camuz, Gülsen som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Norfas i Gävle AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norfas i Gävle AB på telefon 026-197410.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet samt förvalta fastigheter.

Idag är Norfas i Gävle AB av bolagstypen Aktiebolag.

Norfas i Gävle AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norfas i Gävle AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Norfas i Gävle AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norfas i Gävle AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Camuz, Gülsen -Camuz, Nurettin

Norfas i Gävle AB har 556089-0005 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.