Gepac Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Gepac Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Gepac Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gepac Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1962-10-02. Men sedan 1976-01-01 så har Gepac Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skakelv. 4, 806 31, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gepac Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-105555.

Gävle arbetar för att bolag som Gepac Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gepac Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall tillverka och försälja papper, plast och pappersvaror samt papp och pappvaror med undantag av läskpapper, brevpärmar, postpapper, växelblanketter, kvittensblanketter samt pappersservetter. Bolaget skall även uppföra, äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gepac Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gepac Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Margaret Linnéa som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stig Gunnar som är född 1923 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gepac Aktiebolag är 556084-4713.