Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, installation, utbildning, rådgivning och service avseende datasystem för grafisk text- och bildproduktion.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gävle så är Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Gävle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gävle och i Gävleborgs län. Redan 1962-02-09 så skapades Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556081-9111 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gävle.

Just nu är Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0291-40160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scandinavian Publishing Systems, Scandpub Aktiebolag är Eklund, Sven-Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Mona-Britt som är född 1953 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .