Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager

Gävleborgs län

Information

556081-4112 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gävle som är den kommunen som Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager finns i.

Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager har varit registrerat sedan 1962-01-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gävle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager så kan ni göra det på telefon genom 08-55668030 eller genom brev på följande adress:
Slakthusg. 8, 121 62, Johanneshov

Bolaget skall idka handel med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Bröderna Wahlqvist Potatislager och det är Ögren, Karl Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ögren, Mejrit Ingmo som är född 1945 och har titeln Suppleant, Axberg, Bo Gustaf som är född 1944 och har titeln Revisor, Andreasson, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,