Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävle. Det är nämligen den kommunen som Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1936-04-20. Men sedan 1973-01-01 så har Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centralplan 3, 803 11, Gävle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-121904.

Gävle arbetar för att företag som Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

bedriva bagerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag och det är följande personer, Jansson Lundqvist, Britt-Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anne-Cathrine som är född 1941 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Centralbageriet Arne Lundqvist Aktiebolag är 556035-0745.