Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gävle och Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1926-05-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag ska trivas.

Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska direkt eller indirekt genom andra bolag bedriva tillverkning och försäljning av komponenter och eller utrustningar baserat på specialkunnande inom områdena tryckluft, vakum och vätska, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, idka uthyrning av lokaler samt bedriva därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-100100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten.

De som är på något sätt har med Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag är Rehnström, Leif Richard som är född 1943 och har titeln VD, Rehnström, Leif Richard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stillström, Bengt Erik Arne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Zetterling, Dag Peter som är född 1969 och har titeln Revisor, Kinanen Jansson, Kirsi Marjut som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln RevisorFÖRETAGARNAS REVISIONSBYRÅ B ÖHRSTAM som är född och har titeln Revisor, .

Allan Rehnström Fastigheter Aktiebolag har 556024-8972 som sitt organisationsnummer.