MittMedia Service AB

Gävleborgs län

Information

I Gävle finns det ett Aktiebolag som heter MittMedia Service AB. Det finns flera verksamheter som liknar MittMedia Service AB i Gävleborgs län. Gävle är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1898-09-12 så har MittMedia Service AB varit registrerat. Idag är MittMedia Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gävle.

Vill man komma i kontakt med MittMedia Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MittMedia Service AB så kan ni göra det på 026-159500.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att leverera redovisnings- och administrativa tjänster, äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöström, Bertil Stefan som är född 1948 och har titeln VD, Sjöström, Bertil Stefan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Cahling, Ernst Jan Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strandberg, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Cahling, Ernst Jan Gösta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

MittMedia Service AB har 556003-0990 som sitt organisationsnummer.