Rådhustorgets tobak&spel

Gävleborgs län

Information

510701-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rådhustorgets tobak&spel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rådhustorgets tobak&spel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Rådhustorgets tobak&spel finns i.

Rådhustorgets tobak&spel har varit registrerat sedan 2009-06-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rådhustorgets tobak&spel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rådhustorgets tobak&spel är och det finns flera verksamheter i Gävle som också är .

Firmatecknare för Rådhustorgets tobak&spel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rådhustorgets tobak&spel så kan ni göra det på telefon genom 026-123678 eller genom brev på följande adress:

Servicehandel med tobak, godis och spel.

Det finns olika personer som har en koppling med Rådhustorgets tobak&spel och det är Delshad, Amin som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,