N J Plåt & svetsteknik

Gävleborgs län

Information

481218-XXXX är organisationsnummer för företaget N J Plåt & svetsteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N J Plåt & svetsteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som N J Plåt & svetsteknik finns i.

N J Plåt & svetsteknik har varit registrerat sedan 1991-04-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för N J Plåt & svetsteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

N J Plåt & svetsteknik är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för N J Plåt & svetsteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med N J Plåt & svetsteknik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Svetsnings- och plåtarbeten, konsulterande verksamhet inom samma bransch.

Det finns olika personer som har en koppling med N J Plåt & svetsteknik och det är Jansson, Nils Einar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,