ABC Kvalitet och Miljö

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gävle och ABC Kvalitet och Miljö är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och ABC Kvalitet och Miljö är ett av dem. Statusen för ABC Kvalitet och Miljö är att Bolaget är aktivt.

ABC Kvalitet och Miljö är ett Enskild firma och skapades 1995-08-25. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Gävle där bolaget finns i jobbar för att bolag som ABC Kvalitet och Miljö ska trivas.

ABC Kvalitet och Miljö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Gävle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företagsutveckling med inriktning att ta fra ledningssystem inom kvalitet (ISO 9000), miljö (ISO 14000) och arbetsmiljö. Redovisning, beskattning, ekonomiska uppdrag och stödformer. Konsultation avseende bidrag, projekt, analys och utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ABC Kvalitet och Miljö är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är ABC Kvalitet och Miljö och det finns flera bolag som är det idag i Gävle.

Vill man komma i kontakt med ABC Kvalitet och Miljö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-133513.

.

De som är på något sätt har med ABC Kvalitet och Miljö är Delén, Ulf Louis som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ABC Kvalitet och Miljö har 480115-XXXX som sitt organisationsnummer.