Börje Sjöbergs Hovslageri

Gävleborgs län

Information

451010-XXXX är organisationsnummer för bolaget Börje Sjöbergs Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Börje Sjöbergs Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Börje Sjöbergs Hovslageri finns i.

Börje Sjöbergs Hovslageri har varit registrerat sedan 1997-08-22 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Börje Sjöbergs Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Börje Sjöbergs Hovslageri är och det finns flera bolag i Gävle som också är .

Firmatecknare för Börje Sjöbergs Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Börje Sjöbergs Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom 0297-20079 eller genom brev på följande adress:

Hovslageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Börje Sjöbergs Hovslageri och det är Sjöberg, Bror Börje som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,