Pellasgårdens IT och Skog

Gävleborgs län

Information

Pellasgårdens IT och Skog är ett företag som finns i Gävle. I Pellasgårdens IT och Skog finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isaksson, Rune Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pellasgårdens IT och Skog så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pellasgårdens IT och Skog på telefon .

IT-konsultverksamhet såsom konsultuppdrag gällande lösningsförslag för teknisk arkitektur och systemarkitektur i allmänhet och för finansiella institutioner i synnerhet. Även ledning av uppdrag inom samma områden. Skogsbruk.

Idag är Pellasgårdens IT och Skog av bolagstypen Enskild firma.

Pellasgårdens IT och Skog är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pellasgårdens IT och Skog innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Pellasgårdens IT och Skog är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pellasgårdens IT och Skog så är det följande:

Pellasgårdens IT och Skog har 450122-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.