Du och Din hund Gias rehab

Gävleborgs län

Information

Du och Din hund Gias rehab är ett företag som finns i Gävle. I Du och Din hund Gias rehab finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson Skog, Barbro Gunilla som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Du och Din hund Gias rehab så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Du och Din hund Gias rehab på telefon 026-197860.

Hundfysioterapeut i alternativ behandling, försäljning av preparat i samband med behandling. hundpassning vid speciella tillfällen. försäljning av artiklar för hundar. massageterapeut i alternativ behandling för människa. försäljning av preparat i samband med behandling.

Idag är Du och Din hund Gias rehab av bolagstypen Enskild firma.

Du och Din hund Gias rehab är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Gävle arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Du och Din hund Gias rehab innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-10 och Du och Din hund Gias rehab är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Du och Din hund Gias rehab så är det följande:

Du och Din hund Gias rehab har 440904-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.