Bo Andersson Redovisning

Gävleborgs län

Information

400614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bo Andersson Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Andersson Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gävle som är den kommunen som Bo Andersson Redovisning finns i.

Bo Andersson Redovisning har varit registrerat sedan 1994-12-16 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Andersson Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bo Andersson Redovisning är och det finns flera verksamheter i Gävle som också är .

Firmatecknare för Bo Andersson Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bo Andersson Redovisning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom ekonomisk redovisning, konsult inom kartframställning för fritidsändamål.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Andersson Redovisning och det är Andersson, Bo Einar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,