Carlssons Bil & Entreprenadservice

Gävleborgs län

Information

Carlssons Bil & Entreprenadservice hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Gävle som är den kommunen där Carlssons Bil & Entreprenadservice finns. I Gävle så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Carlssons Bil & Entreprenadservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Carlssons Bil & Entreprenadservice har haft sedan 2003-08-04. Carlssons Bil & Entreprenadservice har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Carlssons Bil & Entreprenadservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-131706.

Gävle arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Carlssons Bil & Entreprenadservice har idag 371219-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Carlssons Bil & Entreprenadservice

Service och handel med bilar och maskiner.

I Carlssons Bil & Entreprenadservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Adiel som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .